|
کد مطلب: 79708
فرق موسوي نخستوزير و موسوي سال ??
تاریخ انتشار : 1393/01/01 نمایش : 879
به گزارش سلام لردگان، عليرضا مرندي، نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي و وزير بهداشت در کابينههاي ميرحسين موسوي و هاشمي رفسنجاني طي گفتوگويي تفصيلي ضمن بيان خاطراتش از دوران وزارت و حضور در قوه مجريه، آخرين اقدامات انجام شده در نهاد قانونگذاري براي تحقق سياستهاي ابلاغي مقام معظم رهبري پيرامون جمعيت را بيان کرد.
*در هيچ کدام از فراکسيونهاي مجلس حضور ندارم
وي در بخشي از اين گفتوگو که به فراکسيونهاي مجلس شوراي اسلامي اختصاص داشت، با بيان اينکه در هيچ کدام از فراکسيونهاي مجلس حضور ندارم، گفت: در دور قبل مجلس ? فراکسيون اصولگرا و اصلاحطلب وجود داشت که من در فراکسيون اصولگرايان نامنويسي کردم.
مرندي اضافه کرد: اين دوره ? فراکسيون اصولگرا شامل فراکسيون اصولگرايان و اصولگرايان رهروان ولايت تشکيل شد که هر ? هم اصولگرا هستند. نميخواستم به يکي ورود پيدا کرده و به ديگري ورود پيدا نکنم.
وي همچنين به علل حضور خود در عرصه انتخابات مجلس شوراي اسلامي اشاره کرد و گفت: آيتالله مهدويکني، آيتالله جنتي، آيتالله اماميکاشاني و حجتالاسلام ناطقنوري و ديگر بزرگان در اين سالها بر کانديداتوري من در انتخابات تأکيد داشتند؛ در آخرين دوره نتوانستم از زير آن در بروم زيرا آقاي دکتر علي لاريجاني موضوع را رها نکرد.
*ماجراي استخاره مرندي براي کانديداتوري انتخابات مجلس
مرندي ادامه داد: در آن دوره آقاي لاريجاني هم نماينده نبود، من به وي گفتم چرا خودت کانديد انتخابات نميشوي؟ گفت، من هم ميتوانم اين کار را بکنم و نهايتا گفتم که استخاره ميکنم، هرچند آدم استخارهاي نيستم اما در کارهايي که بسيار سخت است استخاره ميگيرم و چون ميدانستم اين موضوع سخت است براي تصميمگيري استخاره گرفتم.
وزير بهداشت کابينه ميرحسين موسوي در ادامه گفتوگوي تفصيلي خود با فارس که چکيده آن از نظرتان ميگذرد به بيان ابعاد مختلف حضور خود در دولت وقت پرداخت.
*بين موسوي دوران نخستوزيري و موسوي سال ?? تفاوت وجود دارد
وي در همين زمينه با بيان اينکه بين آقاي موسوي دوران نخستوزيري و موسوي سال ?? تفاوت وجود دارد، تصريح کرد: کار عجيب و غريب و نابخشودني در ?? صورت گرفت.
مرندي ادامه داد: فکر ميکنم اگر وي (موسوي) در محکمهاي محاکمه شود محکوميت بسيار بالايي داشته باشد. من تصور ميکردم حتي حکم اعدام درنظر گرفته شود اما نظام اين لطف را کرده و آنها را دور از ميکروفنها قرار داده تا خودشان را خرابتر نکنند.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي به مصاحبه ميرحسين موسوي با مجله تايم اشاره کرده و با انتقاد از برخي مطالب مطرح شده در اين مصاحبه، يادآور شد: روز بعد از انتخابات همسرم با من تماس گرفت که آيا مصاحبه مهندس موسوي در مجله تايم را ديدهاي؟ گفتم نه که همسرم گفت بسيار چيز عجيبي است.
*مطالب مطرح شده توسط موسوي در مصاحبه با تايم تعريض به قانون اساسي بود
وي ادامه داد: مهندس موسوي در مصاحبه گفته بود که تظاهرات عظيم خياباني قدرت رهبري را کاهش داده و ما در آن مشارکت خواهيم کرد. اين براي من ترديد باقي نميگذاشت زيرا اين سخنان تعريض به قانون اساسي است.
مرندي همچنين به نگارش نامه خطاب به ميرحسين موسوي در رابطه با مصاحبه وي با مجله تايم اشاره کرد و گفت: يکي دو روز بعد نامهاي در همان صحن علني مجلس نوشتم، نامهام را به آقاي بادامچيان که صندلياش در کنار من بود نشان دادم و نظرش را جويا شدم که آقاي بادامچيان گفت چرا متواضعانه نوشتي؟ و تاکيد کرد «تندتر بنويس». به آقاي بادامچيان گفتم اينگونه نوشتم بلکه اثر کند.
وي افزود: اين نامه را از طريق آقاي تابش فرستادم و آقاي تابش نيز به من گفت به اتفاق آقاي انصاري که فکر ميکنم نماينده زنجان بود نامه را به آقاي موسوي داديم و آقاي موسوي نيز نامه را خواند.
مرندي به سالهاي جنگ تحميلي نيز اشاره کرد و يادآور شد: در آن زمان وزير وقت مرا جايگزين آقاي ولايتي در سمت معاون درمان کرد. در همان زمان جنگ تحميلي بود و جنگ بسيار به من فشار ميآورد لذا من در آن روزها سکته قلبي کرده و در بيمارستان بستري شدم. يک ماهي به من اجازه ندادند که سر کار اجرايي بازگردم و يکي دو سالي رئيس بخش دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي بودم.
|
|
|
|